Sales ► Consider it done

European Sales Outsourcing company

Sales ► Consider it done

Skondras

Sales ► Consider it done

Als Europese speler ondersteunen wij grote, internationale en kleinere nationale organisaties in hun ambitie om te groeien. Wij werken voor bedrijven die een serieuze groeiambitie hebben en denken dat het nog beter kan.
Skondras is actief op het gebied van optimalisatie van salesprocessen. Wij zijn zeer ervaren in het pragmatisch oppakken en versnellen van de output van uw salesorganisatie.
Zo resulteert samenwerken met Skondras allereerst in een pragmatisch plan dat op korte termijn meer resultaat oplevert en waarmee een positieve omzet gerealiseerd wordt.

Sales

Consulting

Zonder gedegen analyse en advies vooraf is er geen beter resultaat mogelijk. Wij doen aan sales consultancy, maar zijn geen consultancy organisatie.

Daarom geen dikke rapporten met bijbehorende kosten maar een kort en pragmatisch adviestraject dat eindigt met een heldere, concrete presentatie: wat observeren wij, wat is onze analyse en wat is ons voorstel voor een eerste project dat daadwerkelijk al leidt tot meer omzet.

 • Hoe optimaal verloopt uw verkoopproces?
 • Is uw verkoopstructuur goed uitgebalanceerd?
 • Heeft u uw doelgroepen en sweetspot daarbinnen volledig in kaart?
 • Benadert u prospects op de juiste manier (via de juiste kanalen)?
 • Pakt u een nieuwe productlancering slim aan?
 • Past de boodschap (messaging) wel bij de doelgroep en de markt(en)?

Dat zoeken onze consultants uit om te komen tot een doordracht beleid.

Sales

Outsourcing

Hierbij gaat het over het vinden en aantrekken van de juiste sales mensen.

Wat zijn de kwaliteiten van mijn huidige sales mensen?

 • Kan ik met mijn huidige team de doelstellingen realiseren?
 • Heeft u tijdelijk extra sales nodig om uw bestaande team niet nog meer te belasten?

Skondras is een proactieve partner in het oplossen van uw tijdelijke of permanente behoefte aan gekwalificeerde salesmensen.

 • Wij hebben het netwerk en de ervaring om de juiste mensen snel te selecteren en te leveren.
 • Scheelt u veel tijd en moeite en mogelijk een hoop ellende achteraf

Wilt u weten wat het u kan brengen?

Sales

Lead generatie

Zonder analyse en de juiste mensen geen resultaat. Tevens geldt ook: ‘zonder ervaren, gedegen uitvoer ga je de wedstrijd nooit winnen’. Skondras heeft meer dan 20 jaar ervaring in B2B lead generatie en telesales. Dit is voortgekomen uit het oude vakgebied ´telemarketing´ waarin wij gekwalificeerde afspraken of leads genereren. Of waarin wij met telesales de deal aan de telefoon voor u sluiten.

Wilt u weten wat meer dan 20 jaar B2B ervaring u kan brengen?

Sales

Academy

De markt van account/sales management is in beweging. Door nieuwe technieken veranderen de eisen aan het sales talent dat u binnenhaalt.

Er liggen kansen want ook uw klanten zijn steeds meer gewend om online/telefonisch contact te hebben.

Skondras leidt in de Sales Academy sales talenten op met ambitie die tijdens hun leerperiode tevens kennis kunnen maken met uw organisatie.

We laten beginnende sales mensen intensief en praktisch bezig zijn met het inside sales vak en combineren dit met training & coaching van ervaren mensen uit verschillende vakgebieden.

Inside Sales mensen met het Skondras Sales Academy certificaat zijn daarom “plug en play” inzetbaar voor jouw organisatie.

Quickscan: 10 minuten

Brainstormen met een deskundige

U wilt meer halen uit u sales? Of u weet nog niet wat u zoekt? Weten of Skondras bij u past?  Wij denken graag met u mee. In een kort gesprek brainstormen wij me over uw mogelijkheden.

 

Geheel vrijblijvend

Klanten van Skondras

Cases en referenties

“De samenwerking met NMC Skondras is kwalitatief hoogstaand. Er is een voortdurende uitwisseling van ideeën en NMC Skondras fungeert als een echte partner, ze denken continu mee.”

Peter Boermans
SICK, Sales Manager

“De samenwerking met NMC heeft ons team ontlast bij normaal tijdrovende acquisitie-activiteiten. De contacten met onze klanten verliepen op een correcte en open manier, geheel in de geest van ons bedrijf. Meerdere klanten spraken zich positief uit over deze gesprekken.”

Dennis Lauwrens
Sinus Jevi Electric Heat, Sales Engineer

“NMC Skondras gaat zeer professioneel en betrokken te werk. De agents zijn goed in staat om in de huid van Horlings te kruipen en zich de materie eigen te maken. Dat heeft ertoe geleid dat zij zich als medewerkers van Horlings kunnen en durven presenteren.”

Matthieu van Winsen
Horlings, Partner

“De inzet en het enthousiasme van de agent die de campagne uitvoert, geven onze prospects een uitstekende eerste indruk van Datapas. De resultaten die NMC Skondras tot nu toe heeft geboekt, overtreffen onze verwachtingen ruimschoots.”

Maarten Vissers
Datapas B.V., Directeur

“De kracht van NMC/Skondras is dat ze verstand hebben van hun automatisering. De opvolging van de resultaten door NMC is uitstekend; ze zijn zeer behulpzaam, zowel vooraf en tijdens als na afloop van de campagne. NMC/Skondras zorgt al jaren voor een constante flow van goede leads.”

Jan van de Marel
Atera, Territory Manager

“Telemarketing is mensen bereiken. Dat is precies waar NMC/Skondras in uitblinkt. Zij slagen erin onze propositie te vertalen naar de woorden van de klanten. Ze treffen de juiste toon en stellen zich flexibel op. Ik heb in de NMC-agents het volste vertrouwen om te opereren als medewerkers van COOLProfs.”

Eric ten Harkel
COOLProfs, Directeur

“NMC/Skondras heeft een uitstekende conversie behaald. De kracht van NMC/Skondras ligt dan ook in hun flexibiliteit. Het is een platte organisatie, waardoor de communicatie goed en direct is. Wij zijn uitermate tevreden en ik ben een voorstander van verdere samenwerking na afloop van dit project.”

Henk jan Boom
De Vos Group, Business Unit Manager

“NMC/Skondras weet goed contact te leggen met potentiële klanten en kan onze USP’s uitstekend aan het voetlicht brengen. Wanneer zij een klant binnenhalen, kunnen wij erop vertrouwen dat deze niet meteen weer weg gaat: hij kent het hele verhaal.”

Edwin Blom
Innova Energie, Sales Marketing Manager

“NMC/Skondras is een zeer gespecialiseerd en warm bedrijf. De samenwerking is prettig en persoonlijk: je belt op met een probleem en ze staan klaar om mee te denken en het over te nemen. Ze maken een gedegen indruk op onze potentiële klanten en zijn daarmee een uitstekend uithangbord voor Native Consulting.”

Krystle Koers
Native Consulting, Accountmanager

“NMC/Skondras staat erom bekend dat ze kwaliteit leveren. Er wordt van ze gezegd dat ze met zorg en aandacht te werk gaan, goed luisteren naar hun opdrachtgever en zich maximaal inzetten voor een goed resultaat. Die reputatie hebben ze voor ons volledig waargemaakt.”

Barry van der Dong
Norman, Territory Director UK & Benelux

“De kracht van NMC/Skondras voor Oxxio is hun enorme know-how op het gebied van de energiemarkt en telesales. NMC/Skondras is al bijna een decennium partner van Oxxio en daarmee langer geassocieerd met ons bedrijf dan de meeste van onze huidige werknemers. NMC/Skondras biedt Oxxio kennis, openheid, toewijding en kwalitatief goede sales.”

Jantien van der Deen
Oxxio, Sales Manager Outsourced Sales

“Dit project was voor ons een try-out. Zou telemarketing succesvol kunnen zijn in een nichemarkt als de onze? NMC/Skondras heeft bewezen dat het kan. Niet alleen door flink wat afspraken te maken, maar ook door betere leads te leveren dan we ooit gezien hebben. Ik zie uit naar de volgende campagne.”

Martin van der Veen
Repromat, Directeur

“Tech Data had op zeer korte termijn behoefte aan een telemarketing-oplossing. NMC/SKondras kon zeer snel schakelen en dacht met ons mee. Wij zijn zeer tevreden met de grote flexibiliteit en snelheid van reageren van NMC/Skondras”

Dennis ten Boden
Tech Data, Program Marketing Manager

“Bij NMC/Skondras hebben ze goed begrepen dat zij het visitekaartje van Total Supplies zijn. We hebben veel gehad aan hun input en jarenlange ervaring. Wij hebben het gevoel dat NMC streeft naar een langdurige relatie waarin kwaliteit voorop staat. Die kwaliteit komt tot uitdrukking in hun uiterste zorgvuldigheid, inzet en werkplezier.”

Wonko Limborgh
Total Supplies, Salesmanager

“NMC/Skondras is een hele goede partij die luistert naar de klant, zelf begrijpt wat nodig is en probeert daaraan zo goed en efficiënt mogelijk te beantwoorden. Hun expertise en ervaring met name op IT-gebied, zijn van grote waarde. Van alle telemarketingorganisaties die ik ken, boeken zij veruit de beste resultaten.”

Dirk Vermaerke
Trend Micro, Enterprise Marketing Manager

“NMC/Skondras toonde oprechte interesse in ons product en ons verhaal en heeft zich goed verdiept in onze markt. De agents stelden intelligente vragen tijdens de briefing. Onze naamsbekendheid heeft ongetwijfeld een geweldige impuls gekregen.”

Peter van Duivendijk
TRILUX, Marketeer groothandel

Blog

Vijf indicatoren bij het meten van een online marketingcampagne

Om het succes van je online marketingcampagnes te bepalen, is het goed dat je de resultaten meet. Het meten van je resultaten biedt verschillende belangrijke inzichten die je bedrijf verder kunnen helpen. Wat is de ROI van je marketingcampagne? Welke onderdelen van de…

read more

Wat heeft sales van marketing nodig?

De afdelingen sales en marketing binnen een bedrijf moeten heel nauw samenwerken. Beide hebben ze uiteindelijk dezelfde functie voor het bedrijf; het binnenhalen van nieuwe opdrachten. In veel bedrijven is de samenwerking tussen marketing en sales niet optimaal. Sales…

read more

Vacatures

Heb jij verkooptalent en aantoonbare ervaring in sales? Reageer dan op onze openstaande vacatures! Vacatures zijn zowel voor intern binnen NMC/Skondras als functies bij onze klanten.

Download gratis

Whitepaper Sales anno nu

 • Hoe geeft ook u een boost aan uw winst?
 • Traditionele salestechnieken worden steeds minder effectief: spring in op de laatste ontwikkelingen!

Lees het in de gratis whitepaper.


Laatste tips ontvangen

Ontvang de nieuwste whitepapers met sales-tips als eerste
Zonder verplichtingen, gratis